50% korting

Alpine oordopjes voor zwemmen of reizen

Vorige Artikel 6 van 9 Volgende
€ 13,95 € 5,00 (inclusief btw)

Alpine oordopjes voor veilig zwemmen of prettig reizen

Veilig zwemmen
De swimsafe oordopjes hebben een filter welke bepaalde geluidsfrequenties doorlaat maar andere juist dempt. De oordopjes weren het water uit de oren maar zorgen ervoor dat u spraakgeluiden wel kunt verstaan. U heeft geen last van druk op uw oren of een afgesloten gevoel. Door de warmte van het oor past de beschermer zich binnen enkele minuten aan de gehoorgang aan en zit daardoor zeer comfortabel in het oor. Ook zeer geschikt om mee te douchen.

Prettig reizen
Met de travelfit oordopjes heeft u nooit meer last van de monotone geluiden welke u ondervindt tijdens het vliegen. De oordopjes zorgen voor de drukregulering tijdens het stijgen en dalen van het vliegtuig. Hierdoor komt u fitter op de plaats van bestemming aan, waardoor u direct van uw vakantie kunt genieten. Door de warmte van het oor past het oordopje zich binnen enkele minuten aan de gehoorgang aan en zit daardoor zeer comfortabel in het oor.

De dopjes zijn TNO getest, ze zijn vervaardigd uit duurzaam kunststof dat door lichaamswarmte zacht wordt en zich aanpast aan de gehoorgang. Ze zijn makkelijk schoon te maken met water en zeep en gaan minstens een jaar mee.

© 2009 - 2022 Zorgwinkel Salland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel