Fitform Sta Op stoel en fitmotion - bewegend zitten

Vorige Artikel 5 van 11 Volgende

Fitformstoel met fitmotion - bewegend zitten

Dat langdurig stil zitten niet goed is voor je gezondheid, tonen steeds meer studies aan. Dus áls je zit, is het belangrijk om dat zo goed mogelijk te doen. Het gehele lichaam optimaal ondersteund, met de mogelijkheid om gemakkelijk van zithouding te veranderen. En vooral: zitten en bewegen kunnen afwisselen.

Fitform heeft hiervoor een revolutionair intelligent beweegsysteem ontwikkeld: fitMotion.

Een Fitform-fauteuil met fitMotion geeft een seintje als het tijd wordt om te gaan bewegen. Wanneer zelf bewegen op dat moment niet mogelijk of gewenst is, zet fitMotion de fauteuil in een hele subtiele beweegstand. Bewegen en comfortabel blijven zitten: het kan!
Op deze pagina lichten we dat toe, onder andere met een filmpje.

Pressure Relief

Pressure Relief is een beweegmodule die automatisch wordt geactiveerd wanneer iemand zit in de Fitform-fauteuil met de benen aan de grond (beensteun staat niet uit). Om de minuut kantelt de stoel 2 x 2 graden naar achteren en daarna 2 x 2 graden terug naar de uitgangspositie. Dit herhaalt zich continu. Deze beweging gebeurt op 30% van de reguliere motorsnelheid en gaat dus heel geleidelijk.

Slow Motion

"Slow Motion is een beweegmodule die automatisch wordt geactiveerd wanneer iemand zit in de Fitform-fauteuil met de beensteun uit. Om de 15 minuten krijgt de gebruiker een trilsignaal, met als doel om je erop te attenderen dat het tijd is om te gaan bewegen. Wanneer de gebruiker de stoel zelf niet verstelt en/of uit de stoel gaat, gaat de stoel automatisch bewegen naar de Slow Motion uitgangspositie (dit is een comfortabele relaxstand).

De fitMotion is leverbaar op de fitform stoelen voor € 399,00.

Wilt u een gratis zitadvies op maat. Bel naar 0572 - 363235 of mail naar zorgwinkelsalland.nl. Een afspraak maken kan ook buiten onze openingstijden. 

© 2009 - 2021 Zorgwinkel Salland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel