Disclaimer

Uitsluiting aansprakelijkheid
Bij het samenstellen van de inhoud van Zorgwinkel Salland.nl is de grootste zorgvuldigheid in acht genomen en daarbij zal de informatie zo actueel mogelijk worden gehouden. Toch bestaat de mogelijkheid dat de aangeboden informatie verouderd, niet juist of niet meer juist is. Zorgwinkel Salland aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door eventuele fouten en/of onvolkomenheden in deze website. De informatie op deze website kan zonder nadere aankondiging op ieder moment door Zorgwinkel Salland worden gewijzigd.

Links naar andere sites
Zorgwinkel Salland is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van de op deze website aangebrachte links die leiden naar websites van derden. Deze links zijn slechts bedoeld voor het verkrijgen van nadere informatie.
Rechthebbenden van andere websites die bezwaar hebben tegen verwijzingen vanuit deze website naar hun website, kunnen contact opnemen met info@zorgwinkelsalland.nl.

Auteursrecht
Deze website is eigendom van Zorgwinkel Salland. Het is dan ook niet toegestaan om teksten en foto`s over te nemen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

© 2009 - 2022 Zorgwinkel Salland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel