Traplift van Handicare - voor elke traplift een persoonlijke oplossing

Dankzij een traplift kunt u zelfstandig in uw eigen huis blijven wonen. Zo vaak u wilt gaat u veilig naar boven of naar beneden, zonder dat u hulp nodig heeft. Het kost u geen energie en het maakt het alledaagse leven gemakkelijker. Een traplift past op elke trap of deze nu smal of breed is, recht is of bochten heeft. Er is altijd een oplossing!
Om u een product te bieden met kwaliteit en service zoals u dat van ons gewend bent, heeft Zorgwinkel Salland gekozen voor een samenwerking met Handicare Trapliften.

De trapliften van Handicare worden ontwikkeld vanuit de wensen van de klant. Door persoonlijk contact en te luisteren naar de wensen en eisen van de klant kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Veiligheid en kwaliteit staan uiteraard voorop, maar optimaal comfort, gebruiksgemak en een aansluitend ontwerp zijn voor Handicare minstens zo belangrijk. Dit vindt u terug in de traplift, zo kunt u bijvoorbeeld het uiterlijk van uw traplift aanpassen aan uw eigen interieur.

Wilt u weten wat een traplift u kan bieden, wat een traplift kost of heeft u andere vragen, neem contact met ons op via 0572-363235 of mail naar zorgwinkelsalland. Wij informeren u graag over de trapliften van Handicare of maken vrijblijvend een afspraak bij u thuis met één van de adviseurs. 

Sorteer op
 • Traplift Handicare
  Traplift Handicare

  Voor elke trap een traplift van Handicare∙ Op maat gemaakt
  ∙ Veilig
  ∙ Uitgebreid assortiment
  ∙ Kwaliteitsprodukt
  ∙ Persoonlijk em vrijblijvend advies
  ∙ Uitstekende service

  Ook voor het huren van een traplift kunt u…

© 2009 - 2021 Zorgwinkel Salland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel